Over Volle Lucht

Volle Lucht laat jou het Gerbrandypark beleven zoals nooit tevoren. Tussen de feeëriek verlichte bomen serveren we lekker gratis eten van lokale chefs terwijl de lucht zich vult met prachtige klanken van woordkunstenaars en muzikanten uit de omgeving van het park. Je hoort de mooiste persoonlijke verhalen, poëzie en muziek met vrijheid als gedeelde inspiratie.

Vrijheid is het centrale thema van Volle Lucht. Vrijheid is belangrijk, maar ook enorm veelzijdig: het kan gaan over bevrijding van een bezetter, maar ook over vrijheid om te zijn wie je wil zijn of de vrijheid om je te ontwikkelen en onze vurige wens bevrijd te zijn van de coronamaatregelen.

Luan Buleshkaj, Benzokarim en Zeinab el Bouni en bieden een programma dat de lucht vult met spoken word en muziek en het thema vrijheid op diverse manieren belicht.

Natuurlijk zorgen we ook voor een heerlijk diner. Hierbij overzicht van koks en hun menu:
23 sept: Gevulde linzen soep, kikkererwten salade en broodje van Harjinder.
25 sept Mercimek corba, een soep van venkel en linzen & kisir, een couscous salade van Senay.
24 sept Samosa met pittige Bhutanese saus en salade van Krishna

Je portomonnee mag je tijdens Volle Lucht lekker thuislaten; toegang en diner zijn gratis, zodat iedereen de vrijheid heeft om te komen genieten. Op zoek naar de Volle Lucht? We zitten in het Gerbrandypark in Amsterdam Slotermeer. Klik op de onderstaande link voor de locatie.

Programma

Meld je aan

Er is beperkt plek, meld je daarom aan via onderstaande link!