Over Volle Lucht

Volle Lucht laat jou het Gerbrandypark beleven zoals nooit tevoren. Tussen de feeëriek verlichte bomen serveren we lekker gratis eten van lokale chefs terwijl de lucht zich vult met prachtige klanken van woordkunstenaars en muzikanten uit de omgeving van het park. Je hoort de mooiste persoonlijke verhalen, poëzie en muziek met vrijheid als gedeelde inspiratie.

Vrijheid is het centrale thema van Volle Lucht. Vrijheid is belangrijk, maar ook enorm veelzijdig: het kan gaan over bevrijding van een bezetter, maar ook over vrijheid om te zijn wie je wil zijn of de vrijheid om je te ontwikkelen en onze vurige wens bevrijd te zijn van de coronamaatregelen.

Luan Buleshkaj, Zeinab El Bouni, Warda El Kaddouri & Samir El Hadaoui bieden een programma dat de lucht vult met spoken word en muziek en het thema vrijheid op diverse manieren belicht. Eva Skeete MC leed, Orchestre Partout, Raphael Vanoli hebben hierbij een bijzonder muzikaal programma samengesteld.

Bij een Volle Lucht hoort natuurlijk ook een volle maag. Vanuit De Grote Wisseltruck verzorgen de Kolenkitkoks de lekkerste streetfood maaltijden; allen Halal en altijd met een vegetarische optie. Op vrijdag is er de Iraanse foodbox van Shore, op zaterdag heerlijke Gözleme van Fatma en Serife en op zondag heerlijke Bhutaanse Momo’s van Krishna.

Je portomonnee mag je tijdens Volle Lucht lekker thuislaten; alles is gratis zodat iedereen de vrijheid heeft om te komen genieten. Op zoek naar de Volle Lucht? We zitten in het Gerbrandypark in Amsterdam Slotermeer. Klik op de onderstaande link voor de locatie.

Programma

Meld je aan

Er is beperkt plek, meld je daarom aan via onderstaande link!