Vrijdag

Ibou Ndong

Ibou speelt al jaren Djembe en liet zijn liefde voor muziek opbloeien in Dakar. Hij is daarmee de perfecte start voor Volle Lucht.

Lees meer
Luan Buleshkaj

Luan Buleshkaj

Deze prijswinnende ster uit de Nederlandse woordkunstscene brengt jou de avond van je leven. Verwacht een snel programma met grappige woordspelingen, onverwachte wendingen en een provocerend randje. Luan trad op bij diverse festivals en televisieprogramma's en nu vind je hem bij jou om de hoek in het Gerbrandypark.

Lees meer

Yassine Belganch

Yassine is van alle markten thuis; hij schrijft, treed op, produceert en geeft les; zo lang het maar met muziek te maken heeft dan komt het goed. Tijdens Volle Lucht zal Yassine zijn muzikale gevoel direct aan jou overbrengen.

Lees meer

Gerson Main

Een lekkere draai geven aan taal en daarmee dubbele betekenissen creeëren is de must voor Gerson; kom genieten van van de kunst die hij loslaat op de Nederlandse taal.

Lees meer

Sherefa Yorks

Zingen en dansen; Sherefa kan het allebei. Verwacht een wervelende show van haar op Volle Lucht.

Lees meer

Rachad Debdoubi

Met zijn woordkunst stelt Rachad actuele problemen aan de kaak zoals seksisme en racisme. Hij zet jou weer met met beide benen op de grond en herrinnert ons aan de uitdagingen die we met elkaar hebben.

Lees meer

Yasmina Ahamiane

Krachtige spoken word dat is wat je bij Yasmina kan verwachten. Ga er goed voor zitten en luister mee naar de woorden van Yasmina.

Lees meer

Orchestre Partout

Bij Orchestre Partout komt de hele wereld samen in één muzikaal collectief en dat hoor je maar al te goed. Na het bijwonen van een concert heb je enorm veel geleerd en een fantastische ervaring opgedaan. Niet op verre reis vanwege Corona? Geen probleem! De wereld komt naar je toe met Orchestre Partout.

Lees meer

Zaterdag

Zeinab el Bouni

Zeinab El Bouni

Multitalent Zeinab El Bouni schrijft, staat geregeld op het podium en programmeert haar eigen poetryavonden. Speciaal voor Volle Lucht heeft ze een afwisselend programma gemaakt vol met muziek en spoken word. Hier moet je zeker bij zijn!

Lees meer

Sarod by Avi

Avi vangt de stemming van het moment en vertaalt die met behulp van zijn sarod tot een virtueus en intiutief muziekstuk.

Lees meer

Dagmer Koolwijk

Dagmer is het jongste talent van Volle Lucht. In haar 14 levensjaren kwam ze al ver in finales van prestigieuze prijsvragen zoals het NK Poetryslam. Laat je verrassen door Dagmer!

Lees meer

Lady General

Voor Mariëm Zian, aka Lady General, is schrijven haar adem en optreden haar huis. Adem dus goed in en uit en deins mee met de woorden van Mariëm.

Lees meer

Nikki Verhoeven

Voor Nikki zit spoken word in het hele lichaam niet alleen in de woorden. Verwacht een maatschappelijk geëngageerde show vol met mimiek, beweging en stemgeluiden.

Lees meer

Samira Hoogvliets

Samira verbindt haar kennis van de samenleving met haar werk als MC, schrijster, storyteller, podcast maker, zangeres en beginnend stand-up comedian.

Lees meer
Amsterdams Andalusisch Orkest

Amsterdams Andalusisch Orkest

Het Amsterdams Andalusisch Orkest staat voor muzikale vrijheid zonder grenzen met spannende crossovers. Het speelt drie soorten Arabo Andalus repertoires: tarab, chaabi andalusi en sufi andalusi. Deze stijlen worden gecombineerd met andere Andalusisch georiënteerde genres, zoals malhoun en flamenco, en met muziekstijlen van vandaag de dag.

Lees meer

Zondag

Raphael Vanoli

Raphael Vanoli

De Amsterdamse gitarist en componist Raphael Vanoli combineert de snaren van zijn instrument nogal eens met een denderende dosis elektronica. Vanoli is gitaar-maestro geworden aan het Conservatorium van Amsterdam (jazz- en klassieke gitaar) en opereerd sinds 2005 op het snijvlak van jazz, vrije impro en moderne gecomponeerde muziek in uiteenlopende projecten.

Lees meer
Warda el Kaddouri

Warda El Kaddouri

Warda El-Kaddouri onderzoekt, vertelt en schrijft verhalen. Speciaal voor Volle Lucht heeft ze samen met Samir El Hadaoui een gemengd programma ontwikkeld met bijzondere verhalen.

Lees meer

Samir El Hadaoui

Samir heeft de kracht om verhalen met jou te delen die herkenbaar zijn voor iedereen. Alledaagse verhalen die juist daardoor boeien.

Lees meer

Sandy Bosmans

Sandy schrijft al sinds ze heeft geleerd een pen vast te houden; maar ook op het podium staat ze in haar kracht als poetry slammer en spoken word artiest.

Lees meer

Nabila Shares

Nabila deelt bijzondere verhalen over onze ontwikkeling, de zuiverheid van de pasgeboren mens en hoe je daar dichtbij kan blijven.

Lees meer

Elise Kiambi

Elise verkent de manier waarop we onszelf zien, maar dan door de ogen van de ander.

Lees meer

Rubaina

Rubaina neemt haar publiek mee naar haar beleving van de wereld; maak je klaar voor persoonlijke, prikkelende en soms provocerende analyses.

Lees meer

Kaoutar Music

Kaoutar laat zich inspireren door Moeder Aarde; en dat hoor je in haar teksten waarin ze verbinding zoekt; met zichzelf en de ander.

Lees meer
Eva Skeete Mc Leed

Eva Skeete Mc Leed

Eva Skeete Mc Leed is een singer-songwriter uit Amsterdam-West met een unieke stijl van verhalen; doorvertaald in haar muziek. Eva is sterk beïnvloed door reggae, soul, funk en jazz muziek. Eva beschrijft zichzelf altijd met de quote: ‘My guitar is my therapist, my music in my therapy, my voice is my medium’. 

Lees meer
Guillano Herdigein

Guillano Herdigein

Guillano is een geboren en getogen entertainer. Hij creeërt een vrolijke en interactieve performance vol met zelfgeschreven nummers die altijd een herkenmoment in zich hebben.

Lees meer

Meld je aan

Er is beperkt plek, meld je daarom aan via onderstaande link!