Vrijdag

Spoken Battle

In de Spoken Battle gaan Rihab en Nour met elkaar de strijd aan, dat wordt sowieso een spannende start van Volle Lucht. Wil je ook zelf woordkunstenaar worden? Wees hier dan bij want na de battle leer de eerste lessen woordkunst maken!

Lees meer
Eva Skeete Mc Leed

Poetry Jam

Kom naar de Poetry Jam gehost door Eva Skeete Mc Leed. Iedereen is welkom om mee te jammen, maar de Poetry Jam is zeker ook interessant om naar te luisteren.

Lees meer

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Rens Jaïr & Ome Uncle is een vunzig en dynamisch trio uit Amsterdam. Artiesten die op het podium de krachten bundelen om het publiek op te zwepen en een glimlach te delen. Alles komt aan bod. Van zoete zomerse wegdromers naar onevenaarbare sloopkogels.

Lees meer

Zaterdag

Curated by Benzokarim

Moze Naél

Moze Naél (36) is een Rotterdamse poëet die altijd op zoek is naar bijzondere cross-overs en hierin nieuwe grenzen opzoekt tussen geluid, beeld en beweging.

Lees meer

Lev Avitan

Lev Avitan (1996) is spoken word artiest, filosoof en theatermaker. De Arnhemmer, inmiddels woonachtig in Amsterdam, houdt er een authentieke stijl op na. Vanuit kwetsbare en kritische invalshoeken weet hij zijn eigen levenservaringen in woorden te vangen en te verbinden aan maatschappelijke debatten. In zijn werk gaat Lev in op deze onderwerpen, maakt ze voelbaar en zorgt met de kracht van woordkunst voor verbinding en heling.

Lees meer

Daniëlle Zawadi

Hoe is het om jong te zijn in Nederland als iemand van de tweede generatie? Zawadi vertelt ons meer over haar bi-culturele achtergrond, over vriendschap en over ouder worden.

Lees meer

Barguijs

Ivan Words en Tyler Koudijzer zijn Barguijs, mét lange IJ!

Lees meer

Bakr al Jaber

In zijn werk onderzoekt Bakr de relatie tussen universele schoonheid, oorlog en de dualiteit van het bestaan.

Lees meer

Lemuel de Graav

Lemu scheurt al 4 jaar met zijn racefiets door de straten van Amsterdam, waar hij momenteel zijn studie Scenario aan de Nederlandse Filmacademie aan het afronden is. Het was daarom ook een kwestie van tijd voordat zijn passie voor schrijven, muziek en verhalen vertellen bij elkaar zouden komen.

Lees meer

Kaoutar Music

Kaoutar produceert de mooiste klanken, die geinspireerd zijn door Moeder Aarde en je dichterbij je emoties, verwondering en gevoel brengen.

Lees meer

Zondag

Curated by Luan Buleshkaj

Meervaart Studio

Meervaart studio heeft een nieuwe EP en de artiesten die erop staan geven jou een showcase van deze mooie plaat.

Lees meer

Yasmina Kada

Laat je meeslepen door de mooie sferische klanken van Yasmina.

Lees meer

Mahat Arab

Mahat Arab (1996) is een Arnhemse schrijver en dichter die ondertussen in Amsterdam is neergestreken. Een aantal jaar geleden kwam hij via Mensen Zeggen Dingen in contact met de wereld van poëzie en vond hier een nieuwe passie in. Als kind van Somalische vluchtelingen gaan veel van zijn teksten over identiteit, onwennigheid maar ook over de humor die we in ongemaktegen kunnen komen. In 2021 werd een van zijn verhalen door het International Literature Festival Utrecht bekroond met de winst van hun verhalenwedstrijd.

Lees meer

Lin An Phoa

Met fysieke poëzie en zachte teksten deelt Lin An haar analyses en gedachten

Lees meer

Cat de Win

Een creatieve duizenpoot met een enorme liefde voor taal. Dat is Cat en dat zul je zeker merken tijdens haar optreden. Laat je verrassen!

Lees meer

Elten Kiene

Dit multitalent brengt met zijn woordkunst vele werelden bij elkaar, van de jeugdgevangenis tot het koninklijk huis en van Liverpool tot Johannesburg.

Lees meer

Hessel Du Mark

Energie, diepe poëtische teksten en gepassioneerde performances, een optreden van Hessel zet je gegarandeerd aan!

Lees meer

Josh & Robs

Ook zo benieuwd naar de Wakkas-Mentaliteit? Kom dan naar het optreden van Josh & Robs

Lees meer

Meld je aan

Er is beperkt plek, meld je daarom aan via onderstaande link!